• 14.012019januar

  Glitter Party 25th January

  Party people

  The 25th of January most of our exams should be over! What better way to celebrate that than a glitter party?

  Come as you are - if you have something with glitter, put it on!!
  We will also provide glitter to play with

  See you at 22 in Down Wonder!
 • 09.012019januar

  Infoskærm Opdatering

  Som tidligere nævnt så har vi arbejdet på et nyt infoskærm system.
   
  D. 19 vil vi begynde på udskiftet over alle infoskærme på kollegiet. Det antages det tager op til 2 timer for alle infoskærme.
   
  De nuværende infoskærme som også er sorte vil også komme op igen. 
 • 06.012019januar

  Printer virker igen

  Efter opgraderingen af vores Print System oplevede vi kort efter udfald på vores printer.

  Det skyldes to fejl både på systemet og selve printeren som gjorde at vores printer ikke virkede fra slut december til nu.

  Løbene af vi haft teknikker for at undersøge problemet og vi problemet nu løst igen - Dette tog dog længere end forventet på grund af jule og nytårs perioden.

 • 17.122018december

  Problemer med Printer

  Over weekenden er vores Printsystem blevet opgraderet.

  Dette har dog gjort at vores store Konica Printer, nu har problemer med at få forbindelse til det nye system.

  IT er informeret om problemet og er i gang med at undersøge problemet.

  Opdatering:
  Vi afventer stadig teknikker, hvilket betyder at printeren desværre er ude af drift. Der er dog længere ventetid på ekstern teknikker på grund af juleperioden. 

 • 13.122018december

  Besøg udefra

  Kære alle,

  Der har været flere episoder på kollegiet, hvor vi har haft ’besøg’ af folk udefra, der ikke burde være her, hvilket vi selvfølgelig tager afstand til. Det sker som resultat af, at vores varme rammer her på kollegiet bliver ekstra attraktive, når det bliver koldere udenfor. Jeg vil dog gøre det klart, at vi er ekstremt opmærksomme på problemet, og at vi er i løbende dialog med Politiet, Gadeplan og vores egne vagter, der gør et stort stykke arbejde for at holde episoderne på et minimum. Endvidere har vi i samarbejde med vagtfirmaet indført differentierede mødetider for vagten, der nu jævnligt vil være til stede allerede ved middagstid.

  Oplever I episoder, som dem vi har set på det seneste, opfordres I derfor til straks at informere vagten. Er vagten ikke på arbejde, når episoden finder sted, da skal I informere politiet ved at ringe 114.

  Er der noget, som du mener, Beboerrådet skal vide? Så send en mail til brf@oek.dk – vi tager alle henvendelser seriøst! Men vi har altså ikke tid til at svare på alle kommentarer her på Facebook.

  Og slutteligt, husk nu at være opmærksomme og til stede for hinanden. Du er aldrig alene på ØK – du er en del af en stor familie, der alle værner om hinanden ❤️

 • 12.122018december

  Nyt Infoskærm System

  Vi er nu ved at være klar med et helt nyt infoskærm system som kommer til både at gavne beboerne men også administrationen.

   

  Det nye system er bygget op sammen med hjemmesiden og har fået spridt nyt design som er fokuseret på kun at vise de mest relevante informationer til beboerne på kollegiet.

  Vores gamle infoskærm system krævede at der blev manuelt lavet materiale til som vores IT Ansvarlig vedligeholte. Dette gjorde at der ofte kunne gå en vis tid, hvis nogen fra Down Wonder, Beboerrådet eller Administrationen øsnkede at der skulle noget op på skærmen.

  Det nye system henter nu automatisk nyheder ned fra vores hjemmeside. De 3 senester nyheder vil blive vist med noget kort tekst, hvorefter beboere kan gå ind og læse den fulde nyhed på hjemmesiden. At have det automatisk gør at vi langt hurtigere kan få materiale på infoskærmene samt at flere fra kollegiet kan ligge nyheder op.

  Vi elskede at få Instagram Feed op på vores gamle system men følte også vi kunne gøre det en del mere interessant for vores beboere. Nu ser man kun 1 billede ad gangen, tekst medfølger nu, og så skifter den mellem de 10 seneste billeder fra Instagram med hashtagget #øresundskollegiet. Vi håber det kan hjælpe med at skabe god social aktivitet på kollegiet så folk kan vise hinanden hvad der sker på kollegiet

  Lige nu bliver den første udgave testet i Blok M. Hvis alt kommer til at gå godt, så skulle det nye ststem være spredt ud på alle infoskærme inden slutningen af Januar måned.

  Hvis i har nogle tanker omkring de nye infoskærme, så skriv endelig til vores IT Ansvarlig på it@oek.dk.