Er der regler for, hvornår jeg må bore?

Ja, se under husregler. Og vær sød at respektere tiderne, vi har mange indflytninger hver 14. dag.


Hvordan betaler jeg husleje?

Ved indflytning får du tilbudt, at administrationen kan tilmelde dig BetalingsService, så vil huslejen blive trukket automatisk hver måned fra den konto, som du har oplyst. Huslejen bliver først trukket automatisk, når det fremgår af betalingsoversigten fra din bank - du skal derfor betale huslejen manuelt, indtil det fremgår af din betalingsoversigt. Er du ikke tilmeldt BetalingsService, får du hver måned tilsendt en opkrævning med posten. Du vil altid efterfølgende kunne tilmelde dig BetalingsService, for nærmere information kontakt administrationen.


Har jeg også adgang til et fælleskøkken, hvis min egen bolig har køkkenfaciliteter?

Desværre ikke. Det sociale fællesskab må du søge via de aktiviteter, der foregår på kollegiet.


Hvilken slags studiedokumentation skal i have inden indflytning?

Studiekort er ikke tilstrækkelig studiedokumentation. Du skal sende en opdateret indskrivningsbekræftelse eller lignende. Det vigtigste er, at vi kan se, hvad du studerer, og hvornår du er startet på studiet. På lærlinge/erhvervsuddannelser kan vi fx modtage kopi af uddannelsesaftalen eller andet alt afhængig af, hvor i forløbet du er på indflytningstidspunktet.


Kan jeg komme og se en bolig?

Desværre ikke. Alle boliger er konstant udlejede. Du kan dog se på tegninger og billeder her på hjemmesiden.


Kan jeg komme og se på kollegiet?

Du er velkommen til at komme i administrationens åbningstid, så du kan blive lukket ind. Gå evt. en tur ned af Vandrehallen, som forbinder 8 af vores 12 blokke og tag en tur rundt udendørs for at fornemme miljøet.

Relevante links

Kontakt administrationen