• 30.032020March

  Husk, at udfyld spørgeskema på Facebook

  Vi beder alle om, at udfylde spørgeskemaet vedr. badebadeværelsegulve. Spørgeskemaet findes på Øresundskollegiets Facebookside. Deadline for besvarelse er onsdag den 8. april 2020.  
 • 25.032020March

  Rensning af hele ventilationssystemet i blok B og C er udskudt

  I tidsrummet fra mandag den 20. april til og med fredag den 24. april 2020 skulle alle kanaler og ventiler have været renset, men grundet coronavirus er arbejdet nødt til at blive udskudt.
  Ny varsling fremsendes, når vi har ny dato for arbejdet.
 • 24.032020March

  Husk, at holde dig opdateret med nyeste info ved. coronavirus

  På hjemmesiden under Beboer / Coronavirus finder du seneste nyt fra Administrationen og Beboerrådet vedr. coronavirs. 
 • 23.032020March

  Reminder; forholdsregler i forhold til Coronavirus

  Vi er blevet kontaktet af flere beboere, som gør os opmærksom på, at ikke alle følger myndighedernes anbefalinger. Vi vil derfor venligst bede jer alle om at følge myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Vi har et fælles ansvar og vi skal alle bidrage til at mindske risikoen for smitte! Læs mere her.
 • 20.032020March

  Printeren virker igen

  Fejlen på printeren er nu løst og det er igen muligt at printe. Der er dog fortsat fejl på scan, hvorfor denne funktion ikke kan bruges - vi arbejder på en løsning. 
 • 19.032020March

  Udbedring af fejl og mangler, reparationer mv. i boligerne

  Vi er nødsaget til at begrænse driftens arbejde i boligerne yderligere. Dette betyder, at der pt. kun vil blive udført fejl og mangler, reparationer mv., som er strengt nødvendige. Læs mere her